Shenzhen Dehaichun Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • CHINA Shenzhen Dehaichun Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: YUOTO
Aantal werknemers: 500~800
Jaarlijkse omzet: 80000000-100000000
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De Technologie van Shenzhendehaichun werd opgericht in 2018 en wordt gevestigd in Shenzhen, China. Yuoto hangt altijd de bedrijfs op integriteit-Gebaseerde filosofie van „talent-Georiënteerd aan,“. Verzamelt de industrieelites, die geavanceerde productietechnologie, beheersmethodes en collectieve ervaring combineren met zijn eigen specifieke werkelijkheid, zodat het bedrijf altijd zijn concurrentievermogen in de woeste marktconcurrentie aanhangt. Realiseerde de snelle en stabiele ontwikkeling van het bedrijf.

CHINA Shenzhen Dehaichun Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het YUOTO-merk, als nieuw merk in de elektronische sigaretindustrie, is populair en geadviseerd door consumenten voor zijn uitstekende productkwaliteit en unieke smaak.

De YUOTO-reeksproducten blijven eerst in het Midden-Oosten en de Maleisische markten rangschikken, die de nieuwe tendens van beschikbare aroma's vape pen in de lokale markt en tribune uit in de woeste productconcurrentie leiden. Momenteel die, breidt Yuoto de wereldmarkt uit op het Maleisische Midden-Oosten en de markten van RUSLAND wordt gebaseerd, en opmerkelijke resultaten in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en RUSLAND bereikt.

YUOTO-filosofie: het onderzoek en de ontwikkeling van onschadelijk sap, ontwerpen modieuze producten, en bepleiten het gezond leven.

YUOTO-waarden: het leven, plezier, en gezondheid.

Met de beste kwaliteit, de beste dienst, en de beste reputatie, is het bedrijf met Yuoto bereid uw betrouwbaarste partner op lange termijn te worden.

Geschiedenis

Wij zijn een bedrijf dat zich in het maken van beschikbaar e -e-cig specialiseert. In Maart 2020, waren wij de eerste om 1500 grote rookwolken te maken. In November 2020, maakten wij de eerste vierkante 2500 rookwolken. In Maart 2021, ontwikkelde het eerste bedrijf een de rolnondisjunction van het olienetwerk en navulbaar meer dan 3000puff. In Juni 2021, ontwikkelden wij het eerste bedrijf ontwikkelden een een de rolnondisjunction en navulbaar en nieuwe vulling van het olienetwerk. Deze visuele producten van de olietank zijn momenteel op de markt. Niemand kan het doen. Wij hebben 12 producten van kleine aan grote rookwolk voor de wereldmarkt onderzocht en ontwikkeld, en de productvorm is verschillend van de markt. Onze onderzoek en ontwikkeling gaan nog verder, en wij streven ernaar om hogere doorbraken te bereiken.

Dienst

Besteed aandacht aan professionele kwaliteit, respecteer klantenkenmerken, concentreer me bij de ontwikkeling op lange termijn, en streef win-win samenwerking na

Ons Team

Wij zijn een professioneel buitenlandse handelsteam. Gestationeerd in Shenzhen, die de wereld onder ogen zien, is het bezig geweest met de productie en de verkoop van elektronische sigaretten vele jaren, en rijke ervaring in de invoer en de uitvoerhandel gehad. Met professionalisme en integriteit, hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Tegelijkertijd, werkt ons regionaal team constant hard en vernieuwt. Wij zullen u de geschikte, nadenkende, veilige en betrouwbare diensten met ons enthousiasme aanbieden.

  • Bedrijf Details
  • Inleiding
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
Contacten
Contacten: Mr. Tiger Zhou
Tel.: +86 13600273849
Fax: 86-136-00273849
Contact
Mail ons